AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULUMUZU YAPTIK

Bugün okulumuzda ilk ders zili çaldı hayırlısıyla derslere başladık ve ilk veli toplantımızı da yaptık.

19.09.2016 396

2016-2017 eğitim öğretim yılı bugün başladı. Eğitim öğretime kendi okul binamızda başlayamamanın burukluğuyla ders başı yaptık.

Okulumuzun yeni açılmasından dolayı ilk gün veli toplantısı yaparak velilerimizi bilgilendirdik. Aynı zamanda okul aile birliğimizi oluşturmak için genel kurulu oluşturduk. Genel kurulda yapılan seçimle okul aile birliği yönetim ve denetim kurullarında görev alacak veliler belirlendi.

Okul aile birliği yönetim kurulu haftaya bir araya gelerek aralarında görev taksimi yapacaklardır.

Aile birliğimizin yönetim ve denetim kurullarına seçilen velilerimizi tebrik ediyor, hayırlı ve başarılı çalışmalar diliyoruz.

...