Müfredattan Marifete Kültür Nesli

Müfredattan Marifete Kültür Nesli "MÜMKÜN" Çalışması-Münazara Etkinliği

02.01.2023 93

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından, Anadolu imam hatip liselerinde ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik yürütülen sosyal kültürel faaliyetlere yeni bir çalışma eklendi. "Müfredattan Marifete Kültür Nesli" adıyla başlatılan çalışma; öğrencilerin çok yönlü gelişimlerinin desteklenmesini hedefliyor.

Okullarda gerçekleştirilecek edebiyat, sahne sanatları, sinema, ses ve ritim, anlam ve istifham atölyeleri ile öğrencilerin kültürel ve sanatsal yönden gelişmelerine; ülkesi, milleti ve insanlık için çalışma idealine sahip, millî ve manevî değerlerimizi özümsemiş, geleceğin sanatkâr ve sanatsever bireyleri olarak yetişmelerine katkı sağlamak amaçlanıyor.

Daha fazla bilgi için TIKLAYINIZ.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün uhdesinde gerçekleştirilen "MÜMKÜN" projesi kapsamında okulumuz Edebiyat Atölyesi öğrencilerinin düzenlemiş olduğu Münazara etkinliğini gerçekleştirdik.

Etkinliğe katılan öğrencilerimizi kutluyor emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

02-01-202302-01-202302-01-202302-01-202302-01-202302-01-2023