İdris Aşar - Okul Müdürü

1968 Samsun ili Çarşamba ilçesi Ordubaşı köyünde doğdu. İlkokulu köyde bitirdikten sonra Çarşamba İmam Hatip Lisesi orta kısmını, Sinop İmam Hatip Lisesinin lise kısmını bitirdi. Yüksek öğrenimini Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. 1991 yılında Samsun Ladik Akpınar Anadolu Öğretmen Lisesinde öğretmen olarak göreve başladı. Ardında 1994 yılında Amasya Taşova İmam Hatip Lisesine öğretmen olarak tayin oldu. 2001 yılında Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 2010 yılında aynı okulda Müdür Başyardımcısı oldu. 2016 yılı Haziran ayında Hafızlık proje okulu olarak açılan okulumuz Ali Kuşçu Anadolu İmam Hatip Lisesine kurucu okul müdürü olarak görevlendirildi. Halen okul müdürü olarak çalışmaktadır.