ORTAOKUL 5. SINIF SEÇME SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI (2024-2025)

Okulumuz Ali Kuşçu Fen ve Teknoloji Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde bulunan ve Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi uygulanan İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıfına gelecek (2024-2025) eğitim-öğretim yılı alınacak öğrenciler için seçme ve kabul sınavı başvuruları başladı.

Proje Tanıtım Filmi için TIKLAYINIZ.

29.02.2024 7802

Sınavı Başvurusu:

Başvurular öğrenci velileri tarafından bireysel olarak internet üzerinden yapılmaktadır.

Bireysel Başvuru Yapmak için TIKLAYINIZ.

* Başvuru sayfası açıldığında "Bireysel Başvuru" kısmından başvurunuzu yapabilirsiniz.

* Başvuru yaparken belirlediğiniz şifrenizi unutmayınız. (Sınava Giriş belgesini almak, sınav sonuçlarını öğrenmek için ihtiyacınız olacaktır.)

* Başvuru yapamayanlar, öğrencinin okuduğu ilkokul yönetiminden veya okulumuzdan destek alabilir.

Başvuru Adresi:

Başvuru Şartları:

Bursa merkez ilçelerdeki resmi ve özel tüm ilkokulların 4. sınıfında okuyan erkek öğrenciler başvuru yapabilir.

Başvuru Tarihleri:

Başvurular 01 Mart - 10 Mayıs 2024 tarihleri arasında alınacaktır.

Sınav Tarihi ve Saati:

Yazılı sınav 25 Mayıs 2024 Cumartesi Saat: 14.00'de yapılacaktır.

Sınavın Yapılacağı Yer:

Başvurular bittikten sonra 15 Mayıs 2024 tarihinden itibaren öğrencilerin sınava girecekleri bina, salon ve sıraları belli olacaktır. Bu tarihten itibaren sınav yerini öğrenmek için https://hafiziho.meb.gov.tr/ adresindeki "Giriş" kısmından kayıtta belirlediğiniz şifrenizle girip sınav yerinizi öğrenebilirsiniz.

Sınava Dahil Olan Dersler ve Konular:

Sınavda soru sorulacak dersler ve konular için TIKLAYINIZ.

Proje Hakkında:

Proje Hakkında Temel Bilgiler için TIKLAYINIZ.

Afiş ve Broşür:

Sınav Duyuru Afişi için TIKLAYINIZ.

Sınav Tanıtım Broşürü için TIKLAYINIZ.

Geçmiş Yılların Soru Örnekleri:

2023 Sınav Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ.

2022 Sınav Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ.

...